HAPPY VALENTINE
LOVE TO ALL !!!!!!
Today I leave you the recipe for a delicious risotto:
ZUCCHINI RISOTTO WITH GORGONZOLA
INGREDIENTS:
- 1 carrot
- 1 onion
- 1 stalk of celery;
- 300 g arborio rice to super;
- 4 zucchini;
- 70 g gorgonzola dolce;
- vegetable soup;
- Parmesan cheese.
Peel zucchini, cut into thin slices and let them season to another pan with oil Ages.
Pour the rice into the pan with the sauce and toast for 2 minutes, stirring with a wooden spoon. Pour a ladle of hot broth and continue cooking the risotto, adding more broth man mano che viene assorbito. A metà cottura aggiungete le zucchine trifolate e mescolate per distribuirle nel risotto. Continuate la cottura e l'aggiunta del brodo. Infine levate dal fuoco, aggiungete il gorgonzola, mescolate e aggiungete anche il parmigiano e qualche fiocchetto di burro. Mantecate per un minuto.
Con questa ricetta partecipo al contest "Una zucchina per amica" del blog "Basta un soffio di vento"
0 comments:
Post a Comment